Oktatók

Fedur Roland

Iskolavezető, szakoktató

Marton Dénes

Szakoktató

Janszky Gyuri

Szakoktató

Fedur Roland

Iskolavezető, szakoktató

Engedjétek, hogy röviden bemutassam magam a nevem Fedur Roland 2018 óta foglalkozok gépjárművezetők képzésével. Személygépjármű és motoros kategóriák az erősségeim. Gyerekkorom óta foglalkoztatott mindig a vezetés és a közlekedés és mai napig a hobbimnak is tartom. 7 évig autóbuszvezető ként dolgoztam, így abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a közlekedést minden szemszögből ismerem. Szabadidőmet pályamotorozással töltöm, az ott szerzett tapasztalatokat beleépítem a motoros képzésben.

Az oktatás során arra törekszem, hogy az autóvezetés nem csak kötelező készség legyen, hanem élvezetes és önbizalmat adó élmény is. Az autósiskolánkban minden diákra személyre szabott, türelmes és biztonságos oktatást biztosítunk. Tudjuk, hogy a legtöbb diák izgatott és kissé feszült az autóvezetés elsajátítása során, és mi itt vagyunk, hogy segítsünk nekik ezeket az érzéseket legyőzni.

Miért érdemes a Gladius Autósiskolát választani? Azért, mert nálunk nem csak egy oktatót találsz, hanem egy csapatot, akik a Te sikeredet tartják szem előtt. Modern tantervünk és jól karbantartott járműveink biztosítják, hogy a diákjaink a legrövidebb idő alatt elsajátítsák a biztonságos közlekedéshez nélkülözhetetlen alapokat. Oktatóink hozzáértők és lelkesek, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy diákjaink az olykor nehéz úton a végén elégedetten és magabiztosan csatlakoznak a mai felgyorsult közlekedésbe. Gladius – Az út, amelyen elindulsz.

Marton Dénes

Szakoktató

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy az autóvezetés és oktatás nem csupán munka, hanem hobbi is számomra. Fő profilom a „B” kategóriás képzés. Korábbi tapasztalataim miatt magas stressztűrő képességgel rendelkezem. Az órák során célom a nyugodt és stresszmentes környezet kialakítása, hiszen szorongva, félelemmel tele semmit nem érdemes csinálni. Könnyen megtalálom mindenkivel a közös hangot, mer hiszek abban, ha „működik a kémia” és Te is mindent beleadsz, akkor rövid idő alatt meg tudlak tanítani az önálló vezetésre.

Janszky Gyuri

Szakoktató

1992 óta foglalkozom közlekedéssel, ami a mindennapjaink szerves része.
A munkám ( baleseti helyszínelő) lehetővé teszi, hogy tanuljak a közlekedés során tapasztalt előnyös és hátrányos helyzetekből. Ezeket a tapasztalatokat is felhasználva 2018 óta oktatom elméletben és gyakorlatban a jogosítványra vágyókat. A jármű vezetés tanulható, viszont időt és kitartást igényel.